Në artikullin tonë. Të mëparshëm, ne folëm për përfitimet. E përgjithshme të inteligjencës. Artificiale në marketing. Sot, ne duam të shkojmë një hap. Më tej dhe të përcaktojmë mjete.T kryesore të marketingut të .Ai që janë “Të nevojshme” për një strategji. Të suksesshme marketingu. Struktura e artikullit:personalisee-mailchatbot analitike parashikuese nënndarja e krijimit të përmbajtjes automatizimi I krijimit të përmbajtjes automatizimi I inteligjencës artificiale.

AI mund të ndahen në kategoritë e mëposhtme

:personalizoj-mailchatbotanalitikë parashikuese të klientëve nënndarja e krijimit të përmbajtjes, automatizimi i aktivitetit personalizimiPersonalizimi është një nga kategoritë më të rëndësishme, Lista e Numrave të Telefonit veçanërisht për marketingun online. Mjetet e marketingut të AI mund t’ju ndihmojnë lehtësisht të personalizoni përmbajtjen tuaj. Teknologji të tilla të AI-së po gjenerojnë faqe interneti të personalizuara dhe unike, email.

postime dhe video në mediat sociale për çdo përdorues.

Lista e Numrave të Telefonit

Efektiviteti i strategjive të marketingut sot varet kryesisht nga niveli i personalizimit. Sa më e personalizuar të jetë fushata, aq më shumë klientë mund të tërheqë. Ky mjet marketingu i AI mund të ndihmojë tregtarët të synojnë audiencën e tyre në mënyrë më specifike përmes përmbajtjes së personalizuar.Për marketingun e mediave sociale mjetet. E marketingut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *